Sivut

Sunday 20 May 2012

Neiti vihersormi seikkailee

Olen jo kauan unelmoinut omasta kasvimaasta ja yrttitarhasta. Siihen unelmaan kuuluu myös tietekin iso huvila ja hyvin hoidettu puutarha kaikkine kukkivine kukkineen. Jos vien unelmointia vielä pari astetta eteenpäin, kaikki yllä mainitut asiat löytyisivät varmaan Ranskan* maaseudulta.

 Eikös olekin romanttista?

Valitettavasti tämä yrttitarhajuttu taitaa jäädä ihan unelmoinnin tasolle (ellen mene naimisiin yrttitarhurin kanssa). En yksinkertaisesti osaa.

Tässä snapshot todellisesta elämästä.


Toivottavasti saan tuosta muutaman maukkaan yrtin - olisin todella onnessani siitäkin. Note to self: muista kastella!


*Ranska ei maana ole koskaan kiinnostanut pätkääkään: miksi sinne nyt pitäisi mennä yrttitarhaa perustamaan?

Ensimmäinen kuva on lainattu täältä.

Mistä tämä blogi kertoo?

Minullahan on unelma - itse asiassa niitä unelmia on monia - mutta blogi suhteen niitä on yksi. Haluaisian perustaa jonkinlaisen monikielisen blogin, jossa sekoittuvat kaikki (omasta mielestäni) maailman ihanimmat asiat.
Mitä ne maailman ihanimmat asiat sitten ovat?
Ruoka ja viini. Yritän syödä terveellisesti mutten kuitenkaan tylsästi. Ruonalaiton pitää kuitenkin olla helppoa ja nopeaa. Haluan jakaa tietoa ja ruokaohjeita.
Liikunta. Salilla hikoileminen ja lenkkipolulla hyppiminen. Ehkä. Nyt on hiljainen kausi päällä mutta oottakaa vaan: tällä tytöllä on Suunnittelma. Siitä tietenkin lisää.
Kirjallisuus ja kielet. Kielien (vieraiden sellaisten) suhteen olen nörtti. Kirjojen myös. Rakastan uuden oppmisita ja kirjoittetujen sanojen hotkimista.
(Positiivinen) psykologia, motivaatio ja päämäärät. Niitä on monia, välillä ne on melkein hullun laatimia, mutta ei haittaa. Elämästä saa eniten irti silloin, kun tekee ahkerasti työtä saavuttaakseen päämääriä.
Blogissa tulemme varmaan myös näkemään pilkahduksia muodin ja kauneuden maailmasa ja opiskelustani (syyskuussa aloitan oikeussosiologian opinnot Lundissa, etänä kylläkin)
 Voin myös luvata matkakuumetta ja elämän iloa!


Tuesday 8 May 2012

Tervetuloa!

Tervetuloa ihmettelemään Zsuzsin leikkikenttää suomeksi. Olen jo kauan miettinyt mahdollisuutta kirjoittaa tätä blogia monella eri kielellä. Tämä on pieni, mutta tärkeä osa sitä projektia.
Kysymykset ja toiveet ovat tervetulleita.